Church planting training Centre
We geloven dat het stichten van geloofsgemeenschappen de beste manier is om de laatste opdracht van Jezus te vervullen. Ons doel is om alle volken tot zijn discipelen te maken. Ons doel is om leiders te trainen en toe te rusten om gezonde geloofsgemeenschappen te vestigen. Zo wordt de aarde vervult met de heerlijkheid van God.

Voor wie?
Iedereen is welkom! Het is open voor iedereen die een verlangen heeft om een groep, kerk of beweging te starten. Zeker ook gemakkelijk te volgen voor mensen die full time werken of families hebben, omdat het 1 weekend per maand betreft.

Twee jarige training
We bieden een twee jarige training waarin je praktisch en theoretisch wordt toegerust tot het planten van kerken. Dit trainingscentrum is uniek, omdat je pas je diploma krijgt wanneer je actief betrokken bent bij het planten van een nieuwe geloofsgemeenschap.

  • Eerste jaar
    Bestaat uit 10 weekenden van 29 september 2017 tot en met juni 2018. Elk weekend start op vrijdagavond om 20:00 en eindigt op zondagmiddag om 16:00. Op zondagmorgen kunt u de lokale kerk in Terneuzen bezoeken. Eten, slapen, onderwijs en leerboeken zijn inbegrepen.
    Curriculum Eerste jaar
  • Tweede jaar
    Dit zijn 10 zaterdagen, waar de studenten terugkomen voor coaching, bemoediging, toerusting, training, delen en gebed. Tijdens dit jaar ben je bezig met het starten van je eigen groep of kerk.
    Curriculum Tweede Jaar

Kosten & Locatie