We zijn een groep mensen die vol vuur zijn van Jezus, de lokale gemeente en het planten van nieuwe geloofsgemeenschappen.

Het maakt niet uit over welke grootte we spreken, we geloven dat het ongecompliceerd zou moeten zijn om geloofsgemeenschappen te vestigen die op hun beurt weer nieuwe geloofsgemeenschappen planten. In feite moet dit plaatsvinden, als we willen dat de ruim 400 miljoen West Europeanen die Jezus niet kennen bereikt worden met het evangelie van Jezus Christus.

Het houden ervan het leven samen te leven en achten de onderlinge relatie hoog. Als leiders komen we 2 a 3 keer per jaar samen om elkaar te bemoedigen, toerusting te ontvangen en om tot elkaar te bedienen. We ondersteunen en zegenen elkaar op praktische wijze door het jaar heen door elkaar te bezoeken, met financiën en partnerships aan te gaan. Dit alles met het doel om te vermenigvuldigen.

We willen mensen gediscipeld zien worden en vrijgezel zien worden in wat God voor hen heeft ongeacht leeftijd, sekse, etnische afkomst of tijd dat je christen bent.

 

Visie

Waarden